Klant ooit gezegd
 • HENAN DINGLI POWER EQUIPMENT CO.,LTD.

  Het product is geschikt voor installatie en geleverde geschikt met verenigbaar in kleur en verschijning, zonder enig tekort of probleem. De naverkoopdienst op zijn plaats op tijd, verstrekt goede producten aan ons.

  AEE-Macht
  HENAN DINGLI POWER EQUIPMENT CO.,LTD.

  Henan Dingli heeft onmiddellijk levering verstrekt en de productkwaliteit heeft aan de vereisten voldaan. De kwaliteit van het galvaniseren en het lassen is ook goed. De verpakking heeft de vereisten bekrachtigd om te behandelen en vervoer. De naverkoopdienst is zeer efficiënt en positief.

  ENDE
  HENAN DINGLI POWER EQUIPMENT CO.,LTD.

  Wij kochten de toren van het meer dan 1139 tonrooster en staalpool van DINGLI voor 230Kv-de projecten van de transmissielijn. Sinds de voltooiingsdatum tot nu toe, meer dan twee jaar die met goede prestaties en lage energiekosten lopen en zo beschouwen wij dit bedrijf als onze betrouwbare partner en hoogte - kwaliteit van me

  Norman
  HENAN DINGLI POWER EQUIPMENT CO.,LTD.

  Uw geachte geleverde in time producten, elke bezitsprestaties van de producten voldoet aan ontworpen vereisten. Met betrouwbare producten en de zorgvuldige & nadenkende naverkoopdienst om het vertrouwen van gebruikers te winnen. Wij hopen voortaan uw bedrijf onophoudelijk zal vernieuwen, kwaliteit in de eerste plaats zette.

  Fidle